Кафе на зърна Vergnano Gran Aroma -1 кг.

Original price was: 34,90 лв..Current price is: 32,90 лв..

Кафе Vergnano Gran Aroma притежава плътен и силен аромат. Тази смес съдържа най-голям дял робуста от серията от кафе на зърна на Vergnano. Голямата плътност и по-силния аромат се дължат на африканската Робуста, правейки я идеална за тези, които предпочитат да запазят продължителния и силен вкус на кафето. Естественият шоколадов привкус и аромата са засилени от изпичането на зърната до черно!

Код: 195 Категория:

Кафе Vergnano Gran Aroma притежава богат и устойчив аромат, кремообразна текстура, класическа смес от най-добрите сортове Арабика и Робуста. Неповторим аромат за ежедневно удоволствие у дома. Естественият шоколадов привкус и аромат са засилени от тъмно изпечените зърна. Идеалното съчетание за тези, които ценят каймака на силното кафе, с интензивен аромат и нотки на подправки. Gran Aroma е перфектната хармония на аромата и тялото.

Отличителните качества на марката Caffè Vergnano са традиция, неподражаемо качество и постоянна иновация. „Тези, които избират нашето кафе, избират продукт, който идва от миналото и гледа към бъдещето. Те избират да споделят 130-годишна семейна история“ Каролина Верняно. Тайната на превъзходното качество на Caffe Vergnano се крие в прецизния подбор на най- добрите кафени зърна от най- добрите производители в света.

Тегло 1 кг