Кафе на капсули GARIBALDI Gusto Intenso – “Lavazza Firma” 50 бр.

23,20 лв.

GARIBALDI Gusto Intenso – “Lavazza Firma” за едно отличително еспресо с добре структурирано тяло и плътен каймак!

GARIBALDI Gusto Intenso – “Lavazza Firma”

GARIBALDI Gusto Intenso – “Lavazza Firma” за силно еспресо с плътно тяло. Капсулите са съвместими със системата “Lavazza Firma”.Кафето е произведено и пакетирано в Италия. Кутията на Garibaldi Intenso съдържа 50 броя капсули.Истинско италианско еспресо с плътно тяло и добре балансирана киселинност, комбинация с екстра качество.

Garibaldi Caffe е марка основанa през 1920 г. от Джузепе Гарибалди. Той е най-важният герой за италианското възраждане, довело до обединяването на държавите на Апенинския полуостров и изграждането на италианска нация. Допринесъл за обединяването на Италия. Историята започва в Лигурия и в Тоскана, преди почти един век, където компанията била най-активна, утвърждавайки себе си като водеща марка  и надежден партньор.

Garibaldi Caffe:  Преследването на високи цели, винаги води до големи постижения. Историята на едно пътешествие към съвършенството на вкусa.Garibaldi Caffe притежават опит в смесването на блендове отвъд възможностите на повечето конкуренти. Garibaldi Caffe не иска да ви предложи просто кафе, а  страст и вълнение от експлозия на вкусове..

Продуктите на Garibaldi Caffe са безкомпромисни  към качеството във всеки един етапи : от търсенето и подбора на суровото кафе директно от родните му страни , най-доброто познаване за печене и смесване на блендове. Всичко е обект на постоянно наблюдение, за да се гарантира, по целия свят, неповторимия вкус на истинско италианско кафе .Традиционната италианска уникалност в подготовката на напитката известна по целия свят.

Блендовете на Garibadli Caffe са в състояние да събудят сетивата на любителите на кафе. По всяко време на деня и на всяко място, можете да си дадете заслужената чашка с удоволствие.

Всяка комбинация гарантира реална сетивен опит. Вкусът събужда емоции , спомени и страсти от миналото.Ароматът е призив за дома, семейството, и разговорите с приятели.

Тегло 0,400 кг