За нас

Good days start with Good Coffee

Удоволствието от кафето е като едно вълнуващо пътешествие, което започва в момента, в който първата капка срещне устните.

Кафето става почти ритуал, способен да осигури не само енергия, но и моменти на спокойствие и наслада.

KafePazar.com

Кои сме ние

“Евровендинг 2014” ЕООД е основана през 2014г. Основната и дейност е инсталиране, продажба и сервиз на автомати за кафе, студени напитки и пакетирани стоки, офис машини и кафе машини за дома. Фирмата разполага с висока гама от различни модели машини и консумативи за тях.

Скъпи приятели, благодарим ви, че отделихте от времето си да посетите нашия сайт и тъй като тук информацията е виртуална, а мотото на нашата фирма е “Нашите клиенти са и наши приятели”, каним ви да посетите нашия магазин в гр. Бургас, ул.Оборище 68-70 магазин 3 /до Агенцията по Храните/

Очакваме вашите въпроси и запитвания на нашия имейл адрес или на телефоните посочени в контакти.

Резервни части

Фирма Евровендинг 2014 ЕООД предлага изключително голяма гама от резервни части. За всякакъв вид информация и цени, свържете се с нас на тел.: 0888 72 00 00;
email: sale[at]kafepazar.com

Сервиз

“Евровендинг 2014 ЕООД” разполага със специално оборудвани сервизни коли и сервизна база в гр. Бургас. Предлагаме ремонт на всички видове вендинг автомати за студени и топли напитки, кафе автомати и всички видове уреди.

Като професионалисти в бранша, ние се стремим да осигуряваме на нашите клиенти качествен гаранционен и извънгаранционен сервиз в рамките на 24 часа от подаването на поръчката. За спокойствието на своите клиенти фирмата предлага и абонаментен сервиз.

Сигурност

Фирма “Евровендинг 2014” ЕООД работи в прартньорство с “Аркус СОТ” и може да предложи на своите клиенти сигурност 24ч. в денонощието на техните автомати за топли и студени напитки и пакетирани стоки.

За връзка с нас:
тел.: 0886 06 90 90;
email: sale[at]kafepazar.com